♥♥♥پشی دهکده سکوت♥♥♥
(♥)(♥)مسافری از تبار پشی(♥)(♥)
برای مشاهده عکس روی دکمه شروع کلید نماید

28 اسد روز ازادی واستقلا ملی چگونه رقم خورد ؟؟؟؟

گرفته شده از سایت ایصالت .

 

     سالروز استقلال افغانستان مبارگ باد 

انسان از همان لحظه که تصمیم می گیرد آزاد باشد، آزاد است . . .

خوشا آنان که با عزت ز گیتی

بساط خویش بر چیدند و رفتند

برای خفظ ی استقلال کشور

شهادت را پسند یدند و رفتند.

افغانستان در روز بیست و هشت اسد، سال دوازده نود و هشت هجری شمسی پس از استرداد به عنوان یک کشور مستقل در منطقه و جهان قد علم کرد اما از همان لحظه تولد مورد توجه قدرت های بزرگ جهانی قرار گرفت. دوران پس از استقلال دوران پر از التهاب برای ملت و دولت ها رقم خورد. در این دوران اگرچه سایه استعمار انگلیس از سر کشور برداشته شد اما دست های استعمار هرگز از مداخله در امور مختلف افغانستان کوتاه نشد. امروز پس از گذشت بیش از نو دهه از استرداد افغانستان، کشور هنوز توسط نقشه های شیطانی ابرقدرت ها به این سو و آن سو کشیده می شود و به زعم بسیاری ها افغانستان به معنای واقعی کلمه هنوز یک کشور مستقل نیست. افغانستان با امریکا پیمان امنیتی امضا کرده است و قرار است متحد استراتژیک کابل در مقابل تهدیدات خارجی در کنار افغانستان بایستد و در مبارزه با تروریزم و بازسازی افغانستان همکاری مالی و تجهیزاتی کند اما کشورهنوز در تنشج داخلی، جنگ با تروریزم و مداخله منطقوی مواجه است و نیروهای خارجی نقش تماشاگر را دارد و دولت آمریکا در تجهیز و مسلح سازی نیروهای مسلح کشور علاقه ندارد و از جانب دیگر با موجودیت پنجاه کشور و حضور فزیکی قوای انگلیس در افغانستان چگونه میتوانیم ادعای استقلال و آزادی نماییم؟؟؟ امریکا نه تنها تمایلی به تجهیز قوای امنیتی ندارد که خود با کشتار افراد ملکی و حمایت مخفیانه از گروه های تروریستی برای افغانستان درد سرساز شده است.

با وجود این همه مصیبت ها روز استرداد استقلال کشور را برای آنانیکه هنوز برای خوشبختی وطن، سعادت مردم و آزادی حقیقی کشور ما افغانستان تلاش دارند و خدمتگار مردم و میهن اند صمیمانه تبریک و تهنیت میگویم.

مردم افغانستان بیگانه ستیز اند

 

اندیشمندی میفرمود: آزادی نه تنها بی بها نیست بلکه کالای بسیار بسیار ارزشمندی است که در طول تاریخ، مفت و ارزان به چنگ هیچ کس نیامده است.

ما اگر خیزیم بنائ ظلم را ویران کنیم

قصر ارتجاع را با خاک یکسان کنیم

ما همه مجنونیم و آزادی لیلای ماست

جان و تن خود فدای عاشق جانان کنیم.

مردم افغانستان در طول تاریخ همواره مردمانی بیگانه‌ ستیز بوده و با سنت‌ های اجتماعی و اعتقادی که این مردم سخت به آن معتقد و پابند هستند، مقابله با تجاوزگران، مهم‌ ترین ویژگی ساکنان کشور را شکل می‌دهد.

در منابع تاریخی گفته میشود، روحیه سلحشوری و مقابله با تجاوزگری از گذشته‌های بسیار دور در فرهنگ و باور مردم وجود داشته است.

مردمان این مرز و بوم به عنوان بخشی از سرزمین یک امپراتوری بزرگ شرقی، حدود سه صد و سی سال قبل از میلاد مسیح، اسکندر مقدونی مبارزه کردند و به عنوان بخش مهمی از سرزمین خراسان بزرگ در دوره اسلامی، علیه ستمگران اموی و عباسی نزدیک به یک قرن پیکار کردند.

ساکنان افغانستان همچنین در قرن‌ های سیزدهم، چهاردهم و شانزدهم علیه چنگیزیان و اعقاب آنها جنگیدند و خسارات جبران ناپذیری را متحمل شدند. این مرد سلحشور در قرنهای نوزده، بیست و بیست یک به میدانهای نبرد شتافته اند و رشادت و قهرمانی های ماندگاری از خود بجا گذاشته اند.

در دوران استعمار اروپایی و سلطه انگلیس‌ ها بر شبه قاره هند و تجاوز آنها به افغانستان، مردم این سرزمین تا کسب استقلال سیاسی مبارزه کردند. این مبارزه در پرتو نهضت استقلال در سه جنگ بزرگ ضد استعماری، علیه امپراتوری انگلیس که در قلمرو آن آفتاب غروب نمی‌ کرد، تبلور یافت.

در سال دوازده نود و هشت خورشیدی، امان الله خان، یک روز پس از قتل پدرش سلطنت خود را با اعلام استقلال افغانستان آغاز کرد و در یک سخنرانی عمومی در کابل گفت: «ای ملت معظم افغانستان! من هنگام شهادت پدر، وکالت سلطنت را در کابل داشتم و اکنون به اصالت آن بار سنگین امانت را متوکلاً و معتصماً بالله به عهده گرفتم. وقتی که ملت بزرگ من تاج پادشاهی را بر سر من نهاد، من عهد بستم که بایستی دولت افغانستان مانند سایر قدرت‌ های مستقل جهان در داخل و خارج کشور آزاد و مستقل باشد. ملت افغانستان در داخل کشور آزادی کامل داشته و از هر گونه تجاوز و ظلمی محفوظ و مردم فقط باید مطیع قانون باشند و بس.

اکنون این مردم با شهامت با تروریزم و افراطگرایی دست و پنجه نرم می کنند و مردم باشهامت ما سوگند خورده اند تا تروریزم بین المللی را با حمایه منطقوی آن نابود و بار دیگر با افتخار و سربلندی زندگی نماید.

اعلام استقلال ملی

 

سری که هوای خدمت به وطن در آن نیست، نیست شود، تنی که فقط آسایش خود را می پسندد نابود گردد، قلبی که برای وطن نمی تپد همان بهتر که هرگز نتپد. . .

وطن ای زادگاه مردی مردان

تو مسکن و تو ماوایی د لیران

به روز رزم و پیکاردرنبرد گاه

لبیک گفته بخواست توشهیدان.

شاه امان‌الله، خطابه‌ های پی در پی ضد انگلیسی را در محضر شهریان کابل و طبقات و اقشار مختلف مردم ایراد می‌کرد و با استقبال بیدریغ توده ‌های مردم مواجه می‌ گردید. در یکی از این خطابه‌ ها شاه امان ‌الله در مسجد عیدگاه گفت

"ای مردم شجاع و با ایمان افغان! ای شیرمردان! حکومت برتانیه فریبکارانه و بیشرمانه دو مراتبه کشور محبوب ما را مورد حمله قرار داد و پنجه کثیف ‌شان را در منطقه فرو می‌برند و می‌خواهند کشورما را که آباء و اجداد ما در آن دفن شده مضحل سازند، عزت و آبرو وهم شخصیت و خصلت افغانی ما را نابود سازند، آزادی و خوشبختی ما را از بین ببرند. . . بیانیه‌های شدید شاه، محبوبیت او را درمیان مردم توسعه و تحکیم بخشید. روز بعد هزاران نفر از شهریان کابل باشاگردان مکتب حبیبیه در مقابل سفارت انگلیس به مظاهره پرداخته و شعارهای ضد انگلیس می ‌دادند.

پس از کشته شدن امیر حبیب الله، امان الله خان در بعد از ظهر روز جمعه در مقابل قصر سلام خانه در کابل برای سربازان خود سخنرانی کرد. امان الله خان در این سخنرانی با اعلام آزادی و استقلال افغانستان، تمام پیمان‌ های گذشته با دولت انگلیس را لغو کرد. چند روز بعد در تاریخ نهم حوت سال ۱۲۹۷ در مسجد "عیدگاه" کابل در حضور رجال مهم مملکتی و اهالی شهر مراسم تاج‌ گذاری رسمی صورت گرفت و امان الله خان به عنوان وارث قانونی و بر حق تاج ‌و ‌تخت پادشاه افغانستان شناخته شد.

نامه آزادی به سران جهان

 

آزادی عبارت است از دست ‌زدن به‌ هر کاری که به‌ وسیله قوانین موضوعهٔ حکومتی که تفکیک قوا در آن به‌حقیقت پیوسته است، منع نشده باشد. حکومتی که در آن قانون را هیئت مقننه تدوین، قوه مجریه بصورت مجزا اجرا و قوه قضاییهٔ مستقلی آن را قضاوت می ‌کند. . شارل.

امیر از تاریخ گلگون نوشتند

به دنیا نامه ی با خون نوشتند

به ترک و ازبک و تاجیک وطن

به هزاره و بر پشتون نوشتند.

امان الله خان بعد از اعلام رسمی پادشاهی خود، اعلامیه مفصلی را در سراسر افغانستان چاپ و منتشر کرد و در این بیانیه که اولین سند رسمی اعلام استقلال افغانستان به شمار می‌رود، استقلال و حاکمیت آزادانه افغانستان را اعلام کرد.

بعد از مدت کوتاهی که امان الله خان به اوضاع مسلط شد، نامه ‌ای برای لارد چلسفورد نایب السلطنه هند فرستاد و ضمن اعلام پادشاهی خود و استقلال افغانستان، برای امضای قرارداد جدید بین افغانستان و انگلیس ابراز آمادگی نمود.

چند روز بعد نامه دیگری با امضای محمود طرزی مسئول روابط خارجی افغانستان به مقامات انگلیسی فرستاده شد. طرزی در این نامه مقامات انگلیسی را از تشکیل وزارت خارجه افغانستان به سر پرستی خود مطلع ساخت و به همین ترتیب به مقامات، روسیه، جاپان، آمریکا، ایران، فرانسه و ترکیه نیز نامه‌ هایی فرستاد و به کشورهای مذکور از استقلال افغانستان خبر داد.

تشکیل وزارت خارجه، بلافاصله پس از نشستن امان الله خان به تخت پادشاهی، خود نشانه تصمیم بی چون و چرای امان الله خان برای دستیابی به استقلال کامل افغانستان بود. امان الله خان بدون اینکه از جواب دولت انگلیس مطلع شود، استقلال کامل افغانستان را به صورت یک‌ جانبه اعلام کرد و به این ترتیب آمادگی خویش را برای مقابله با انگلیس آشکار ساخت. در تاریخ سیزده اپریل، امان ‌الله خان در کابل در حضور درباریان و جمعی از مردم، بار دیگر در رابطه با اعلام استقلال افغانستان سخنرانی کرد. امان‌الله خان در این سخنرانی که سفیر انگلیس نیز در آن حضور داشت گفت: "من خود و مملکتم را از نگاه داخلی و خارجی کاملا آزاد و مستقل و خود مختار اعلام نموده ‌ام. مملکت من از این به بعد مانند سایر ممالک و قدرت‌های جهان، مستقل خواهد بود. به هیچ قدرت خارجی به اندازه مویی هم اجازه داده نخواهد شد که در مسائل داخلی و خارجی ما مداخله نماید و اگر کسی خواسته باشد به این امر دست زند گردنش را با این شمشیر خواهم زد. "سپس امان الله خان رو به سوی نماینده انگلیس در کابل کرد و گفت: او (ای) سفیر آنچه من گفتم فهمیدی؟ و سفیر پاسخ داد: بلی.

جرگه بزرگ ملی

 

بسیاری از سیاستمداران این مطلب را به خوبی می دانند كه هیچ ملتی نباید آزاد باشد، مگر آنگاه كه شایستگی نگهداری و اجرای این آزادی را داشته باشد. این اندرز مانند دیوانه ی در یك داستان كهن است كه تصمیم گرفته بود در آب نرود، مگر آنگاه كه شنا كردن را آموخته باشد. مكولی.

خدا یا ایندم آبادی به او ده

سراسر خوشی و شادی به او ده

سخاوت کن بروی پاک قرآن

صفا و صلح و آزادی به او ده.

امان الله خان پس از مشورت با همکاران خود، تصمیم گرفت که یک جرگه بزرگ ملی تشکیل دهد. امان الله خان در این جرگه سخنرانی بسیار حماسی ایراد نموده و اعلام کرد: وقت آن رسیده است که مردم افغانستان برعلیه دولت بریتانیا قیام نمایند. هنوز چند روز از پایان جلسه لویه جرگه نگذشته بود که نامه نایب السلطنه در جواب نامه امان الله خان به کابل رسید. در این نامه از شناسایی استقلال افغانستان سخنی به میان نیامده بود و تنها به روابط بر اساس قراردادهای قبلی اشاره شده ‌بود. امان ‌الله خان به این نتیجه رسید که انگلیس از طریق دیپلماتیک استقلال افغانستان را به رسمیت نمی‌ شناسند، بنا بر این علیه نیروهای انگلیسی اعلام جهاد کرد. وی اقدام به بسیج همگانی مردم کرده و دستور اعزام نیرو به جبهه‌ ها را صادر کرد و اقشار مختلف مردم افغانستان، با شور و شوق برای رفتن به جبهه ‌ها به جوش و خروش افتادند. بعد از بسیج مردم و اعزام یک هیئت دیپلماتیک به روسیه و کشورهای اروپایی جهت معرفی افغانستان به عنوان یک کشور مستقل، نیروهای نظامی افغانستان از 3 جبهه مختلف به مناطق مرزی اعزام شدند تا به برقراری امنیت مرزها بپردازند و در صورت لزوم با متجاوزین برخورد نمایند.

هنوز نیروهای نظامی به طور کامل در مرزها مستقر نشده بودند، که جنگ در منطقه شرقی آغاز شد و صالح محمد خان قبل از آن که دولت افغانستان به شکل رسمی اعلام جنگ کند، بدون هماهنگی با مرکز و سایر جبهات در سیزده ثور دوازده نود و هشت شمسی - جنگ را آغاز کرد. پس از حمله نیروهای افغانسان، انگلیسی ‌ها هفت روز بعد از زمین و هوا عملیات تهاجمی خود را آغاز کردند که در اثر بمباران هوایی یکصد و بیست نفر از اهالی منطقه کشته شدند و سپه سالار محمد صالح خان نیز زخمی شد و جبهه جنگ را ترک کرد و در نتیجه انگلیسی‌ ها وارد خاک افغانستان شدند و منطقه دکه را اشغال کردند. در این جنگ بیش از چهار صد سرباز افغانستان نیز کشته شدند و جنگ سوم افغان و انگلیس این گونه آغاز شد.

 


گرگ های کشمیر

نوشته از حفیظ الله شریعتی

هزاره ها و گرگ های کشمیری

حضور گرگ در زندگی روزمره مردم هزاره

 ( ازگرگ جز دشمنی نشاید): گرگ به عنوان دشمن انسان و آفت گوسفندان هزاره اين عقيده و باور را گسترش داده است. چوپانان، رمه‌داران و مردم هزاره، در گذشته از یاد نام گرگ واهمه داشته‌اند و خواندن نام او را باعث حضور و جلب خطر او مي‌پنداشتند. شكار گرگ بیشتر با استفاده از تفنگ، سگ، چاله و تله صورت مي‌گرفت. سگ دشمن طبيعي گرگ و در مبارزه با آن همراه و ياور  مردان هزاره به شمار مي‌رفت. هزاره ها سگهاي نر و نيرومند را براي نگهباني گله نگه مي‌داشتند. گوش و دم آن را مي‌بريدند تا در مبارزه‌ي با گرگ كار آمدتر و راحت‌تر عمل کند. در شرايط عادي اين سگ تنها نمي‌توانست حريف گرگ بيابان شود، مگر آنكه چونان یاور وی باشد و خود داراي جثه‌اي قوي و بنيه‌اي توانا باشد.

باور های مردمی در باره گرگ

 در سده های گذشته ساکنان  هزارستان در زمستان که درجه حرارت تا چهل درجه زیر صفر می رسید از پوست گرگ پوستین درست می کردند تا خود را از سرما حفظ بکنند. آنان هنگام شکار پوستین گرگ می پوشیدند که هم سبک بود و هم گرم و در اثر برف و باران نیز خیس نمی شد. دندان گرگ دگمه لباس هزاره ها بود و گردنبد برای جلوگیری از چشم زخم تا گزندی به آنان نرسد. دم گرگ بعنوان زینت کلاه و نشان از شکارچی بودن آنها داشت. سرگرگ ( سرگرگی) رسمی بود که خوانینی بر خوانینی و یا دهستانی بر دهستانی می برد. اگر خانان و یا ده نشینان سر گرگی را عوض نمی بردند باید با سر افگندگی مهمانی با شکوه بر پا می داشتند. در هزارستان برخی به این باورند که داشتن ( شیغی یا استخوان قوزک پا)گرگ برای غلبه بر ترس مفید است. گردنبندی از این استخوان ترس زدایی می کند و داشتن آن باعث شجاعت می شود. در برخی منطقه ها شیغی گرگ جلوه گری می آورد. مردی که در جیب یا گردن آن را داشته باشد محبوب دختران واقع می شود. از این رو شیغی گرگ در هزارستان گران است. این باور باعث شکار بیرویه گرگ ها شده است. برخی از شکارچیان سر گرگ را در پیش خوان خانه بلند می آویختند که نشان از ورزدگی او در شکار داشت. در قديم برخی ها گرگي را زنده گرفته و دهانش را مي‌بستدند و او را بر توانگران عرضه می داشتند تا پاداشت در یافت کنند. این کار بیشر رویکرد تفننی و سرگرمي داشت.

گرگ انسان خوار و انسان نما در افسانه های هزارگی

 در افسانه های کهن هزاره ها “گرگی”  انسان است که توسط ماده گرگی بزرگ شده و در اجتماع  هزاره ها زندگی کرده و از طرف آنان به خوبی پذیرفته شده است, او بصورت چهار دست و پا راه می رفته و سرعت بسیاری داشته است. مردم از او برای شکار و دریدن و پاره پاره کردن حیوان های مهاجم استفاده می کردند. گرگی از توانایی بویایی بسیار قوی برخوردار بود. او هنگامی اسیر کردن حیوان های مهاجم مثل گرگ درنده زوزه می کشید و پنجه هایش را بر خاک می سایید. سرانجام این انسان گرگ نما در شب سردی پس از دریدن مردی از اهالی آبادی از دید نهان شد و پس از آن هیچ کس او را ندید.

در افسانه دیگر، پیشگویان به شاهزاده ای می گویند که اگر ازدواج کند در شب وصل در حجله گرگ او را پاره پاره خواهد کرد. شاهزاده تا مدتی تن به ازدواج نمی دهد اما در پایان در اثر فشار خانواده ازدواج می کند. پیشگویان به شاه و شاهزاده یاد آوری می کنند که سرانجام تلخی در انتظار آنها خواهد بود اما توجه نمی شود. شاهزاده پس از آیین بستن شهر و جشن هفت شبانه روز به حجله می رود. او پیش از حجله رفتن در و دیوار ها را نگهبان می گمارد وگذرگاهی باقی نمی گذارد. در فردای آن روز مردم با شگفتی می بینند که عروس تبدیل به گرگ شده و شاهزاده را دریده است.

گرگ کشمیری

گرگ کشمیری از شروع حاکمیت دودمان احمدشاه خان ابدالی تا پایان حاکمیت ظاهر خانی ترسناک ترین موجودی بوده که مردمان هزاره در خود دیده اند. او از میان صد ها افغانستانی انسان هزاره ها را می شناخت و شکار می کرد. شب ها در پشت خانه ها و ده های هزاره ها زوزه می کشید و خواب را از چشم آنان می ربود. مردان هزاره از ترس گرگ های کشمیری شب پشت در های بسته به نگهبانی می ایستادند. زنان هزاره از ترس در گوشه اتاق تنگ و تاریک محقرانه کز می کردند و دعا می خواندند. کودکان در خواب گرگ های کشمیری می دیدند. با کابوس از خواب بر می خاستند و از ترس بر خود می لرزیدند. این واهمه بزرگ را با خود به نسل های بعدی منتقل می کردند. دختران شب ها میان مادر و پدر می خوابیدند اما گرگ های کشمیری آنان را با خشونت و قتل خانواده بر پشت می نهادند و با زوزه ترسناک دور می شدند. عروس ها در شب حجله مورد تجاوز گرگ های کشمیری قرار می گرفتند و گاهی ربوده می شدند. دامادان در شب زفاف به غم می نشستند و یا در خون خویش می غلطیدند. راه ها نا امن بود و سایه ترس و مرگ در همه جا سایه گسترده بود. گذر روزگار به کندی می گذشت و فریادی از کسی بر نمی خاست. تنها فریاد مردان و زنان هزاره بود که در غبار فراموشی و بی خبری گم می شد.

حکایت های تلخ از گرگ های کشمیری

یک: حکیم و موسی از اهالی غزنی شبی در مسیر باز گشت از کار در معدن زغال سنک کرکر پولخمری مورد هجوم گرگ های کشمیری قرار می گیرند و تکه پاره می شوند. دل و جگر آن  ها کنده شده و در محل کباب می شوند. گرگ های کشمیری با شادی و هیاهو کباب ها را می خورند و زوزه می کشند. هزاره ها و کسان دیگر در محل، دم در نمی آورند و از ترس بر خود می لرزند.

دو: شیخ علی شاه و کربلایی جمعه شبی که در خانه ارباب قربان علی در ارزگان به مهمانی رفته بودند، در بستر تکه تکه می شوند. مردان و زنان فقط به یاد می آورند که چند گرگ که گاهی چهار دست و پا و گاهی ایستاده راه می رفتند؛ مهمانان را پاره پاره کردند.

سه: در بهسود در شب عروسی یعقوب علی گرگ ها به خانه  آنان حمله کرده و بر عروس تجاوز می کنند. آنان داماد را تکه پاره کرده و عروس را در خون رها می کنند. عروس از ترس می میرد و مردم با بل و کلند گرگ ها را تعقیب می کنند، سرانجام با گماشتگان دولت روبرو می شوند.

چهار: شبی در قوه کار در دوره عسکری ( سربازی)  گرگهای کشمیری به سرباز خانه ای حمله می کنند و برات علی را با خود می برند. فردا مردم بدن تکه و پاره او را در مسیر گشت نظامی پیدا می کنند. دولت اعلام می دارند که گرگ ها گرسنه بوده اند، در این موقع نباید دست به کار اشتباه زد. گرگ های گرسنه به همه جا حمله می کنند اگر مقابله صورت گیرد همه را می درند.

پنج: قاسم زوار در بامیان در شب تابستان متوجه صدای پایی می شود. وقتی بیرون از خانه می آید گرگ ها دخترش را از بستر ربوده و انداخته بر پشت به راه بی باز گشت می برند.

شش:  شبی در آسیاب آبی، کربلایی کریم را اندکی خواب می برد. در خواب نفس گرمی را احساس می کند. وقتی از خواب می پرد خود را مقابل دو گرگ کشمیری می بیند. گرگ ها بر او حمله می کنند و کربلایی به مقابله بر می خیزد. سرانجام کربلایی یکی از گرگ ها را زخمی می کند. گرگ سالم می گریزد و گرگ زخمی با کربلایی گلاویز می شود. کربلایی متوجه دست ها و پاهایی انسانی گرگ می شود. در حین درگیری کربلایی پوستین گرگ را از تن گرگ کشمیری در می آورد و در آتش می اندازد. مرد گرگ نما را محکم به پایه آسیاب می بندد و فوری مردم را خبر می کند. مردم گرد می آیند و از دیدن مرد گرگ نما و پوستین نیمه سوخته شگفت زده می شوند. مرد گرگ نما اعتراف می کند که مامور دولت است و برای سرکوب هزاره ها چنین ترفندی را ساخته اند. مردم مرد گرگ نما را بین طایفه های هزاره می چرخانند و او در همه جا به دولتی بودنش اعتراف می کند. مردان دولت با شنیدن این خبر سراسیمه می شوند و پنهانی مرد گرگ نما را خفه می کنند. هزاره ها نیز از واهمه گرگ کشمیری پس از سال ها رهایی می یابند.

 راز گرگ کشمیری

دولت بی رحم و غیر مردمی گذشته افغانستان از امیر خون خوار عبدالرحمان تا پایان حاکمیت ظاهرخوانی برای سرکوب هزاره ها به هر ترفندی دست یازیدند. از مالیات کمرشکن گرفته تا کوچ دسته جمعی، از کشتار فراگیر تا گرگ های کشمیری فتنه ای بود که دولت کابل برای خاموش کردن صدای اعتراض هزاره ها به اجرا گذاشتند و بر پا ماندند. گرگ کشمیری یکی از بد ترین و بیرحم ترین ترفند ظالمانه حکومت کابل در گذشته هزاره ها بود که خواب و زندگی را برای مدت زیادی از آن ها ربوده بود. گماشتگان دولت شاهی کابل با کمک دولت انگلیس دیدن و مردن در چنین نمایش تلخی را برای مدت طولانی بر هزاره ها تحمیل کردند. این ترفند بیرحمانه و غم انگیز با سابقه افسانه ای در اروپا و آسیا برای خاموش کردن صدای هزاره ها؛ می توانست ابزار خوبی باشد. شگوفتا اینکه گرگ های کشمیری شب ها به شکار هزاره ها برون می آمدند و شکار خود را بیشتر از میان سرشناسان هزاره انتخاب می کردند. ترس از گرگ در بین هزاره ها و سیاهی شب برای اجرای این بازی تلخ مجال خوبی بود..


سه شنبه 1 تير 1395برچسب:گرک ,

|

غزل ناب هزاره گی

 

همیشه یاد رویت می کنم یار

گلاب استی مه بویت می کنم یار

هزاران یار جانی داشته باشم

فدای تار مویت می کنم من

گل صد برگ تابستانم ای یار

فرار از ملک مالستانم ای یار

همان روزی که گشتم از وطن دور

به ولله من پریشان حالم ای یار

به هر طوی و به هر مجلس که باشم

میان صد جوانانت نشینم

الا یار جان بیا پرسان من کن

علاج درد بی درمان من کن

اگر از من بدیدی بی وفایی

بکش خنجر سرم قربان خود کن


جمعه 21 خرداد 1395برچسب:غزل\" ناب \" هزارگی \",

|

' نتایج کانکور مکاتب پشی سال 1394-1395

ID اسم ولد مکتب سال فراغت نمبر کانکور نتیجه
H07001640 اسدالله روح الله مخنلط جاکه وعلياد 1394 301.67 دیپارتمنت هایدرو میترولوژی صرف برای ذکور پوهنحی زمین شناسی پوهنتون کابل
H07001654 محمدرضا میرزاحسین مخنلط جاکه وعلياد 1394 278.70 دیپارتمنت عمومی پوهنحی انجنیری برق پوهنتون تخنیکی وانجنیری غزنی
H07004908 فریبا چمن شاه مخنلط جاکه وعلياد 1393 259.21 دیپارتمنت فارسی دری پوهنحی زبان وادبیات ملی پوهنتون کابل
H07004904 نبات علی رحم مخنلط جاکه وعلياد 1393 244.36 دیپارتمنت فزیک صرف برای اناث پوهنحی ساینس پوهنتون کابل
H07004964 طالب حسین محمدجان مخنلط جاکه وعلياد 1393 228.44 انستیتوت تکنالوژی و کمپیوتر کابل
H07004907 عاطفه محمدعارف مخنلط جاکه وعلياد 1393 217.71 تربیه معلم سیدجمال الدین کابل
H07001651 رحمت الله رمضان مخنلط جاکه وعلياد 1394 197.66 انستیتوت میخانیکی
H07001644 نزاکت محمدابراهیم مخنلط جاکه وعلياد 1394 197.00 دیپارتمنت ریاضی پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون غزنی
H07001656 مرتضی ظاهرشاه مخنلط جاکه وعلياد 1394 196.24 انستیتوت ساختمانی وجیودیزی کابل
H07001638 علی رضا جمعه خان مخنلط جاکه وعلياد 1394 187.37 انستیتوت تجارت کابل
H07004909 صفیه محمداسحق مخنلط جاکه وعلياد 1393 187.14 انستیتوت اداره وحسابداری
H07001648 صالحه رمضان مخنلط جاکه وعلياد 1394 182.10 انستیتوت اداره وحسابداری نسوان کابل
H07004966 ابراهیم حسین مخنلط جاکه وعلياد 1391 181.49 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07001645 سیداصف محمدعلی مخنلط جاکه وعلياد 1394 179.54 انستیتوت اداره وحسابداری - زراعت و وترنری - نفت وگاز - تخنیکی سجادیه بلخ
H07004905 رحیمه ابراهیم مخنلط جاکه وعلياد 1393 176.58 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07004906 رحیمه محمدجان مخنلط جاکه وعلياد 1390 159.39 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07004961 محمدهاشم غلام شاه مخنلط جاکه وعلياد 1393 186.886 واجد شرایط به مؤسسات نیمه عالی غزنی 
H07001635 محمدحسن محمدنعیم مخنلط جاکه وعلياد 1394 177.502 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
             
      لیسه مختلط ناوه  
H07002602 شوکت علی محمدشاه ناوه پشي 1394 240.60 دیپارتمنت کمپیوترساینس پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون غزنی
H07002603 شریف محمداسحق ناوه پشي 1394 220.18 انستیتوت میخانیکی
H07002599 نیک بخت عبدالحسین ناوه پشي 1394 197.44 تربیه معلم غزنی
H07002605 حبیب الله محمداسحق ناوه پشي 1394 194.39 انستیتوت میخانیکی
H07009774 زهرا حسین ناوه پشي 1392 190.67 تربیه معلم غزنی
H07002601 محمدیاسین میرزاحسین ناوه پشي 1394 189.44 انستیتوت اداره وحسابداری
H07009773 خاتمه میرزاحسین ناوه پشي 1393 186.03 تربیه معلم غزنی
H07009775 شمایل سلطان ناوه پشي 1393 179.07 تربیه معلم بلخ
H07002596 ستاره نوروزعلی ناوه پشي 1394 178.39 تربیه معلم غزنی
H07009776 صدیقه عبدالحکیم ناوه پشي 1393 166.82 تربیه معلم جاغوری غزنی
H07009777 زبیده احمدجان ناوه پشي 1393 180.506 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002598 گل حفیظ عبدالکریم ناوه پشي 1394 151.628 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002600 شمایل عبدالعزیز ناوه پشي 1394 149.486 ناکام
H07002606 عزت الله جمعه خان ناوه پشي 1394 128.81 ناکام
             
      لیسه مختلط قابجوی  
H07004827 طاهره علی خان مختلط قابجوي پشي 1393 183.16 انستیتوت اداره وحسابداری نسوان کابل
H07004825 شریفه عبدالکریم مختلط قابجوي پشي 1393 155.621 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002642 زبیده غلام رضا قابجوي پشي 1394 176.62 انستیتوت تکنالوژی افغان کابل
H07002654 زهرا ابراهیم قابجوي پشي 1394 176.07 انستیتوت تکنالوژی افغان کابل
H07002613 مبارکشاه رمضان قابجوي پشي 1394 170.14 تربیه معلم جاغوری غزنی
H07002628 لیلاء محمدنبی قابجوي پشي 1394 160.57 انستیتوت زراعت و وترنری -تخنیکی افغان ایران بامیان- اداره وحسابداری بامیان
H07002645 عیدماه خدابخش قابجوي پشي 1394 155.46 انستیتوت تربیت بدنی وسپورت کابل
H07002618 بس گل جان خان قابجوي پشي 1394 153.61 انستیتوت تربیت بدنی وسپورت کابل
H07002636 شکیلا محمدانور قابجوي پشي 1394 151.03 دیپارتمنت عمومی پوهنحی علوم طبیعی موسسه تحصیلات عالی غور
H07002626 فاطمه خان قابجوي پشي 1394 184.211 واجد شرایط به مؤسسات نیمه عالی غزنی 
H07002619 مرضیه محمدشاه قابجوي پشي 1394 170.265 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002631 فیروزه کلبی عباس قابجوي پشي 1394 169.134 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002650 قدرنشاء علی بازار قابجوي پشي 1394 168.118 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002639 ریحانه طاهرشاه قابجوي پشي 1394 168.107 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002621 فریباه حبیب الله قابجوي پشي 1394 163.718 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002625 فاطمه سرور قابجوي پشي 1394 155.315 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002623 راضیه اقبال علی قابجوي پشي 1394 154.637 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002644 طاهره محمدالله قابجوي پشي 1394 152.809 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002616 حمیدالله زوارشاه قابجوي پشي 1394 271.35 دیپارتمنت شبکه پوهنحی آموزش کمپیوتروتکنالوژی معلوماتی پوهنتون تعلیم وتربیه شهیدربانی
H07002615 حبیب الله علی مدد قابجوي پشي 1394 248.44 دیپارتمنت تاریخ عمومی پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون کابل
H07002609 محمدضیاء دوست محمد قابجوي پشي 1394 219.48 انستیتوت تکنالوژی و کمپیوتر کابل
H07002611 روح الله علی محمد قابجوي پشي 1394 217.55 دیپارتمنت فزیک پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون غزنی
H07002610 اسدالله بوستان قابجوي پشي 1394 214.79 انستیتوت اداره وحسابداری
H07002617 محمدجمعه قادرشاه قابجوي پشي 1394 213.15 دیپارتمنت کیمیا صرف برای ذکورپوهنحی ساینس پوهنتون بلخ
H07002612 محمدامین محمدالله قابجوي پشي 1394 197.49 دیپارتمنت احصائیه و کمپیوترپوهنحی اقتصاد پوهنتون بغلان
H07002608 رحمت الله علی دریاب قابجوي پشي 1394 192.88 دیپارتمنت کیمیا پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون غزنی
H07002652 سکینه خادم حسین قابجوي پشي 1394 183.87 انستیتوت تکنالوژی افغان کابل
             
      لیسه مرکز جاکه  
H07004960 محمدجمعه قربان مرکزجاکه 1393 295.19 دیپارتمنت مهندسی صرف برای ذکورپوهنحی ساختمانی پوهنتون پولی تخنیک کابل
H07000925 محمدعلی عبدالکریم مرکزجاکه 1394 264.74 دیپارتمنت عمومی(لیلیه ندارد) پوهنحی تکنالوژی معلوماتی ومخابراتی وزارت مخابرات
H07000940 خالقداد اسحق علی مرکزجاکه 1394 238.11 دیپارتمنت جامعه شناسی پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون هرات
H07000943 عزت الله سخیداد مرکزجاکه 1394 214.21 دیپارتمنت ریاضی پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون البیرونی
H07000938 سمیه محمدموسی مرکزجاکه 1394 189.00 دیپارتمنت کیمیا پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون غزنی
H07004903 فاطمه علی رحم مرکزجاکه 1393 186.39 دیپارتمنت فزیک صرف برای اناث پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون هرات
H07000929 زمرد احمدعلی مرکزجاکه 1394 185.44 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07000915 لطیفه محمدداود مرکزجاکه 1394 182.43 دیپارتمنت عمومی پوهنحی زراعت پوهنتون غزنی
H07000932 زبیده محمدعلی مرکزجاکه 1394 176.46 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07000920 مرتضی گل احمد مرکزجاکه 1394 174.546 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000923 راحله رمضان مرکزجاکه 1394 173.473 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000953 حفیظ الله محمدمحسن مرکزجاکه 1394 164.179 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000935 صبرما علیخان مرکزجاکه 1394 143.813 ناکام
             
      لیسه ذکور پایجلگه  
H07009976 محمدکبیر محمدجان شهدأ پای جلگه پشی 1393 293.22 پوهنحی اقتصاد پوهنتون کابل
H07001936 محمدخان غلام شاه شهدأ پای جلگه پشی 1394 287.59 پوهنحی اقتصاد پوهنتون کابل
H07001918 رحمت الله حبیب الله شهدأ پای جلگه پشی 1394 285.29 پوهنحی اداره وپالیسی عامه صرف برای ذکور پوهنتون کابل
H07001924 خالقداد محمدموسی شهدأ پای جلگه پشی 1394 283.63 پوهنحی حقوق پوهنتون کابل
H07001931 جلال الدین علی مدد شهدأ پای جلگه پشی 1394 278.38 دیپارتمنت سیستم های معلوماتی صرف برای ذکور پوهنحی کمپیوترساینس پوهنتون کابل
H07001944 شیراقا علی حسین شهدأ پای جلگه پشی 1394 254.33 دیپارتمنت کمپیوترساینس پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون غزنی
H07004935 علی مدد موسی خان شهدأ پای جلگه پشی 1393 244.47 دیپارتمنت تکنالوژی کیمیاوی صرف برای ذکورپوهنحی انجنیری پوهنتون بلخ
H07004938 نوروز ابراهیم شهدأ پای جلگه پشی 1393 241.55 دیپارتمنت کمپیوترساینس پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون غزنی
H07001971 مهدی محمدموسی شهدأ پای جلگه پشی 1394 230.74 دیپارتمنت پطرولیم صرف برای ذکورپوهنحی جیولوجی ومعدن پوهنتون بلخ
H07001955 جعفر عوض شهدأ پای جلگه پشی 1394 227.76 دیپارتمنت تاریخ عمومی پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون تعلیم وتربیه شهیدربانی کابل
H07004937 لیاقت علی غلام حسن شهدأ پای جلگه پشی 1393 223.51 دیپارتمنت انگلیسی پوهنحی ادبیات پوهنتون غزنی
H07001965 اسدالله علی احمد شهدأ پای جلگه پشی 1394 216.77 دیپارتمنت فزیک صرف برای ذکور پوهنحی علوم طبیعی پوهنتون بامیان
H07004936 نادرشا خادم شهدأ پای جلگه پشی 1393 209.52 دیپارتمنت عمومی صرف برای ذکور پوهنحی تربیت عمومی پوهنتون تعلیم وتربیه شهیداستادربانی کابل
H07001959 روح الله محمدعلی جان شهدأ پای جلگه پشی 1394 208.81 دیپارتمنت عربی پوهنحی زبان وادبیات پوهنتون ننگرهار
             
      لیسه نسوان پایجلگه  
H07000903 گل موسی خان نسوان پای جگله 1394 175.764 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07004253 شریفه محمدرضا نسوان پای جگله 1393 173.829 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000908 سیما میرزاحسین نسوان پای جگله 1394 172.95 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000913 خدیجه عزیزالله نسوان پای جگله 1394 166.025 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000893 بس بگم غلام علی نسوان پای جگله 1394 165.462 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000895 فائیزه بابا علی نسوان پای جگله 1394 162.918 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000914 شگوفه خانعلی نسوان پای جگله 1394 155.637 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07000896 ربابه جانعلی نسوان پای جگله 1394 145.923 ناکام
H07000884 ماگل اسلم نسوان پای جگله 1394 120.099 ناکام
             
      نسوان چهل باغتو  
H07002537 مرضیه محمدعیسی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 170.709 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002564 کامله قمبرعلی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 168.598 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002595 جمیله غلام رسول نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 167.596 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002578 ملکه عبدالخالق نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 164.832 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002577 خدیجه علی مدد نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 162.747 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002551 عاطفه سخیداد نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 162.076 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002591 شکیله ابراهیم نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 160.8 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002538 شمسیه علی مدد نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 155.228 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002540 ربابه محمدامین نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 155.109 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002539 گل آغی علی یاور نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 154.42 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002581 شکیباه محمداسحق نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 154.364 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002575 نادره طاهرشاه نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 152.207 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002544 فاطمه ناظرحسین نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 150.566 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07002574 جانانه حسین علی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 146.87 ناکام
H07002580 شازیه خادم حسین نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 131.104 ناکام
H07002571 رخشانه اسمعیل نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 146.07 ناکام
H07002568 حنیفه محمدجمعه نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 142.25 ناکام
H07002546 لطیفه عبدالطیف نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 216.10 انستیتوت اداره وحسابداری
H07002561 سوسن لیاقت علی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 193.20 انستیتوت اداره وحسابداری نسوان کابل
H07002541 نصیبه جمعه خان نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 192.39 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002586 ذکیه قادربخش نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 187.14 انستیتوت ژورنالیزم کابل
H07002588 مرضیه امیرجان نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 186.43 دیپارتمنت سیستم اطلاعات جغرافیای صرف برای اناث پوهنحی جیودیزی پوهنتون پولی تخنیک کابل
H07002547 عادله دلاورخان نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 185.40 دیپارتمنت عمومی پوهنحی تعلیم وتربیه موسسه تحصیلات عالی غور
H07002594 ثریا محمدجان نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 184.82 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002589 نفیسه لعل محمد نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 181.60 دیپارتمنت فزیک صرف برای اناث پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون هرات
H07002569 شریفه عبدالحکیم نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 178.28 دیپارتمنت فزیک صرف برای ذکور پوهنحی ساینس پوهنتون ننگرهار
H07002593 حمیرا محمدشاه نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 174.17 دیپارتمنت عمومی پوهنحی تعلیم وتربیه موسسه تحصیلات عالی غور
H07002597 شریفه محب علی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 172.70 تربیه معلم غزنی
H07002585 شکریه محمدابراهیم نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 172.10 تربیه معلم غزنی
H07002583 مرضیه محمدداود نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 168.86 تربیه معلم جاغوری غزنی
H07002550 شفیقه عوض علی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 168.84 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002553 شازیه شاه چمن نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 168.36 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002592 شکریه مبارک شاه نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 167.56 دیپارتمنت باغداری صرف برای اناث پوهنحی زراعت پوهنتون شیخ زاهد خوست
H07002566 شکیله محمدعلی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 166.87 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002549 شمسیه خالقداد نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 166.16 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002572 مستوره نوروزعلی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 163.88 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002548 فاطمه صفدرعلی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 163.07 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002557 محبوبه عبدالغفار نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 162.02 دارالحفاظ مرکزی صرف برای ذکور(درصورتی که حافظ باشند) کابل
H07002563 نجیبه حیدرعلی نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 160.37 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002558 تاج گل ابراهیم نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 159.43 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002560 صدیقه خالقداد نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 158.83 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002552 مرضیه بوستان نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 157.30 تربیه معلم هلمند
H07002542 ضیاگل محمدجمعه نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 155.86 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
H07002554 حنیفه قادر نسوان چهيل باغتوي پشيی 1394 154.36 انستیتوت تخنیکی - اداره وحسابداری - زراعت غزنی
             
      لیسه ذکور چهل باغتو  
H07003216 محمدظاهر طاهرشاه ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 164.775 واجد شرایط به مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی 
H07003250 روح الله محمدنعیم ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 292.93 پوهنحی اداره وپالیسی عامه صرف برای ذکور پوهنتون کابل
H07003221 یزدان محمدحنیف ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 262.05 دیپارتمنت عمومی پوهنحی انجنیری برق پوهنتون تخنیکی وانجنیری غزنی
H07003246 فضل الله عبدالطیف ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 253.95 دیپارتمنت عمومی پوهنحی اقتصاد پوهنتون غزنی
H07003228 محمدرضا حسین ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 250.97 دیپارتمنت جامعه شناسی پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون هرات
H07008957 نصرت علی حسین علی ذکور چهيل باغتوي پشيی 1393 250.69 دیپارتمنت هارتیکلچر صرف برای ذکور پوهنحی زراعت پوهنتون کابل
H07003227 نجیب الله علی دوست ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 249.60 انستیتوت اتومیخانیکی
H07008956 محمدضیاه ناظرحسین ذکور چهيل باغتوي پشيی 1393 247.83 دیپارتمنت جیولوجی انجنیری وهایدروجیولوجی معادن پوهنحی جیولوجی ومعدن پوهنتون پولی تخنیک کابل
H07003224 محمدمهدی حسن علی ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 247.67 دیپارتمنت دری پوهنحی زبان وادبیات پوهنتون تعلیم وتربیه شهیداستادربانی
H07003240 محمدجاوید رمضان علی ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 231.95 انستیتوت تکنالوژی و کمپیوتر کابل
H07003222 محمدرضا محمداسحق ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 230.97 دیپارتمنت جامعه شناسی پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون بامیان
H07003236 محمدجاوید ابراهیم ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 230.86 انستیتوت ژورنالیزم کابل
H07003231 محمدعلی رمضان ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 230.07 انستیتوت ژورنالیزم کابل
H07003243 عصمت الله اسحق ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 214.75 انستیتوت تکنالوژی و کمپیوتر کابل
H07003211 طاهرحسین غریب دوست محمدعلی ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 207.45 انستیتوت اتومیخانیکی
H07003218 محمدذکی غلام رسول ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 196.89 دیپارتمنت علوم حیوانی صرف برای ذکور پوهنحی زراعت پوهنتون هرات
H07003238 محمدهادی محمدحسن ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 194.67 انستیتوت تکنالوژی افغان کابل
H07008962 سیف الله محمدزمان ذکور چهيل باغتوي پشيی 1393 194.56 دیپارتمنت تاریخ وجغرافیه پوهنحی تعلیم وتربیه پوهنتون کنر
H07008960 روح الله محمدامان ذکور چهيل باغتوي پشيی 1393 180.64 انستیتوت تکنالوژی افغان کابل
H07008959 دلاور محمدحسن ذکور چهيل باغتوي پشيی 1393 180.20 انستیتوت اتومیخانیکی
H07008961 محمدحنیف عبدالحکم ذکور چهيل باغتوي پشيی 1393 178.94 انستیتوت تکنالوژی افغان کابل
H07003212 حسن رضا لیاقت علی ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 173.90 تربیه معلم غزنی
H07003247 احمدولی اسدالله ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 158.38 انستیتوت اتومیخانیکی
H07003207 سیف الله افغان ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 155.11 انستیتوت اتومیخانیکی
H07003233 منظورحسین محمدرفیق ذکور چهيل باغتوي پشيی 1394 191.134 واجد شرایط به مؤسسات نیمه عالی غزنی 

پنج شنبه 5 فروردين 1395برچسب:نتایج \\,

|

جنگ ارزگان و مالستان

در جنگ که میان افراد شجاعی و طالبان بتاریخ ۵بر۶ عقرب ۱۳۹۷ صورت گرفت در حدود پنجاو هفت تن از مردم ارزگان از قریجات ( کندلان، حسینی ، حمزه......) شهید شدند و ده ها نفر زخمی شدند ، در حدود ۶۰۰ خوانواده بیجا و آواره شدند و صدها منزل مورد سرقت و چور چپاول قرار گرفت و دامنه جنگ نیز تا مناطق گردی چمن، هوچی ، حمزه و غوچ قل شیرداغ گسترش یافت و این جنگ بیشتر از ده روز طول کشید و در پایان هیئتی حقیقت یاب از جانب رياست جمهوری برای بررسی و چگونگی آغاز ان تعین شد و هیئت مؤظف شده گزارش داد که جنگ در نتیجه حملات طالبان آغاز شده است.

 در واقع نیت طالبان و پشتون ها از آغاز جنگ ترساندن و زهر چشم گرفتن از هزاره ها بود تا در آینده هزاره ها بفکر حمله بالای پشتونها نباشد و از طرفِ شکستهای گذشته ای شان را جبران کنند . 

در مورد علت آغاز جنگ و چرایی موجودیت عبدالحکیم شجاعی در منطقه کندلان روایات زیاد نقل شد.

ازجمله مهمانی رفتن عبدالحکیم شجاعی و افرادش در منطقه کندلان که شب هنگام مورد حمله غافلگیرانه طالبان قرار گرفت ، 

یاهم دعوت مردم کندلان از عبدالحکیم شجاعی بخاطر حل و فصل دعوای حقوقی آب . 

روایت دیگری بیان گر آنست که طالبان از مردم هزاره کندلان عشر سنگین طلب کرده بود و عبدالحکیم شجاعی بخاطر مانع شدند از پرداخت عشر به منطقه کندلان سفر کرده .

اما شخص شجاعی در یک مصاحبه خویش گفته بود که وی بخاطر اشتراک در جلسه امنیتی به کندلان رفته بود. 

خلاصه بهر شکل که بود موجودیت شجاعی در منطقه کندلان بهانه ای برای آغازجنگ شد که در لیل ۵بر۶ عقرب ۱۳۹۷ شجاعی و افرادش مورد حمله غافیلگرانه طالبان قرار گرفت که در نتیجه شخص عبدالحکیم شجاعی بطور سطحی زخم بر داشت و سه تن از افرادش از جمله معاون او اقای فکوری پایجلگه یکی از نظامیان کار کشته پشی بشمول خانعلی و ابراهیم دو تن از نظامیان اش در آن شب به شهادت رسید .

شجاعی و افراد باقی مانده اش بعد از اینکه به کوه ها متواری شد به منطقه شیرداغ ( مرز ارزگان و مالستان ) برگشت و در جمع موسفیدان و متفذین که برای حل منازعه گیرد هم آمده بود پیوست. 

در این جنگ مردم ارزگان شدید ترین آسیب را دید برعلاوه اینکه تعداد زیاد عزیزان شانرا از دست دادند از نگاه مالی و روحی نیز صدمه بزرگ را متقبل شد و لی متأسفانه یک تعداد دیگر خاصتاً قوماندانان جنگ از کمک های نقدی که بخاطر حمایت از جنگ و تامین تجهیزات و مهمات جمع آوری شده بود سواستفاده کردند و حیف میل کردند .

طالبان در ادامه این جنگ هوای حمله تصرف ولسوالی مالستان را نمود و بتاریخ ۱۸ عقرب ۱۳۹۷ از مسیر زاولی ، سیابغل ، کنداب و مسیر سبزدره(زردک) و همچنان از ولسوالی اجرستان مسیر قشنگ بالای ولسوالی مالستان حملات تهاجمی خویش را آغاز کرد و تا نزدیکی ساختمان ولسوالی را پیشروی کرد از آنجا که طالبان در منازل مسکونی قریه جات دهن بوم ، مُکلی و ..... جابجا شده بود اجرای عملیات نیروهای امنیتی را به چالش کشیده بود .

بالاخره بعد از رسیدن نیروهای کمکی و نیز اختلاف که میان طالبان ارزگان و اجرستان بخاطر تصاحب اموال مردم که حالا از منازل شان اواره و فراری بود و تمام مال و اموالش در منطقه باقی مانده بود بوجود آمد و مجبور به عقب نشینی و ترک منطقه کردید .

درین جنگ نیز متأسفانه یک تعداد از مردم ملکی و نیروهای امنیتی شهید و زخمی شدند و تعداد صدها فامیل آواره و بجا شدند و مدت در مساجد و کوه ها سرگردان بودند .

در طول این مدت نیروهای مردمی و نظامیان پشی سهم بزرگ را در دفاع از ولسوالی را عهده دار بودند و نیز برای جلوگیری از حملات غافلگیرانه طالبان تمام معابر قریه جات پشی را مانند کوتل خاک خواجه ، کوتل توپ ، اطرف قندی و کوتل آب قول پایجلگه را چک پاینت ایجاد کرده بود .

از انجایکه فعال بودن انتن شبکه مخابراتی رکن اساسی را در جهت اطلاع رسانی بازی میکرد مورد توجه طالبان قرار داشت و هر از گاهی احتمال قطع و انفجار آن از طرف طالبان متصویر بود از اینرو تعداد از نیروی امنیتی و مردمی برای محافظت از آن و جلوگیری از ورد طالبان به مناطق پشی بالای کوتل خاک خواجه تبیعه شد بود که متأسفانه در اثر یک حمله غافلگیرانه طالبان که به نیت قطع یا انفجار پایه تلفن امده بودند یک تن از نیروهای مردمی و چهره جهادی بنام محمد علی احسانی از ناحیه شانه زخمی و طالبان خود موفق به فرار شدند .


پنج شنبه 9 تير 1401برچسب:,

|

حاکمان افغانستان

حاکمان افغانستان:

۱ - میرویس خان از ۱۷۰۷ - ۱۷۱۵ مدت ۸ سال

۲ - عبدالعزیز خان از ۱۷۱۵ - ۱۷۱۶ مدت ۱ سال

۳ - شاه محمود از ۱۷۱۶ الی ۱۷۲۴ مدت ۸ سال

۴ - شاه اشرف از ۱۷۲۴ - ۱۷۲۸ مدت ۵ سال و ۸ ماه

۵ - شاه حسین از ۱۷۲۹ - ۱۷۳۷ مدت ۸ سال

(توضیح اینکه: از ۱۷۳۷ الی ۱۷۴۷ نادر افشار در بخشهای وسیع این جغرافیا حاکم بوده است.)

۶ - احمدشاه ابدالی از ۱۷۴۷ - ۱۷۷۲ مدت ۲۶ سال

۷ - شهزاده سلیمان از ۱۷۷۲ - ۱۷۷۲ مدت چند روز

۸ - تیمور شاه از ۱۷۷۲ - ۱۷۹۲ مدت ۲۹ سال

۹ - شاه زمان از ۱۷۹۲ - ۱۸۰۱ مدت ۹ سال

۱۰ - شاه محمود از ۱۸۰۱ - ۱۸۰۳ مدت ۲ سال

۱۱ - شاه شجاع از ۱۸۰۳ - ۱۸۱۱ مدت ۸ سال

۱۲ - شاه محمود بار دوم از ۱۸۱۱ - ۱۸۲۹ مدت ۱۸ سال

۱۳ - پادشاهی مشترک بارکزی ها از ۱۸۲۹ - ۱۸۳۵ مدت ۶ سال

۱۴ - امیر محمد عظیم خان از ۱۸۳۵ - ۱۸۳۹ مدت ۴ سال

۱۵ - شاه شجاع بار دوم از ۱۸۳۹ - ۱۸۴۲ مدت ۳ سال

۱۶ - امیر دوست محمدخان از ۱۸۴۳ - ۱۸۶۳ مدت ۲۰ سال

۱۷ - امیر شیرعلی خان از ۱۸۶۳ - ۱۸۶۶ مدت ۳ سال

۱۸ - امیر محمد افضل خان از ۱۸۶۶ - ۱۸۶۷ مدت ۱ سال

۱۹ - امیر محمد عظیم خان از ۱۶۷ - ۱۸۶۸ مدت ۱ سال

۲۰ - امیر شیرعلی خان بار دوم از ۱۸۶۸ - ۱۸۷۹ مدت ۱۱ سال

۲۱ - امیر محمد یعقوب خان از ۱۸۷۹ - ۱۸۸۰ مدت ۱ سال

۲۲ - امیر عبدالرحمن خان از ۱۸۸۰ - ۱۹۰۱ مدت ۲۱ سال

۲۳ - امیر حبیب الله خان از ۱۹۰۱ - ۱۹۱۸ مدت ۱۸ سال

۲۴ - امیر امان الله خان از ۱۹۱۸ - ۱۹۲۸ مدت ۱۰ سال

۲۵ - سردار عنایت الله خان از ۱۹۲۸ - ۱۹۲۸ مدت چند روز

۲۶ - حبیب الله خان کلکانی از ۱۹۲۸ - ۱۹۲۹ مدت ۹ ماه

۲۷ - محمد نادر شاه از ۱۹۲۹ - ۱۹۳۳ مدت ۴ سال و ۱ ماه

۲۸ - محمد ظاهرشاه از ۱۹۳۳ - ۱۹۷۳ مدت ۳۹ سال و ۸ ماه

۲۹ - محمد داود خان از ۱۹۷۳ - ۱۹۷۸ مدت ۴ سال و ۹ ماه

۳۰ - نورمحمد تره کی از ۱۹۷۸ - ۱۹۷۹ مدت ۱ سال و ۴ ماه

۳۱ - حفیظ الله امین از ۱۹۷۹ - ۱۹۷۹ مدت ۳ ماه و ۱۲ روز

۳۲ - ببرک کارمل از ۱۹۷۹ - ۱۹۸۶ مدت ۶ سال و ۴ ماه

۳۳ - حاجی محمد چمکنی از ۱۹۸۶ - ۱۹۸۶ مدت چند روز

۳۳ - داکتر نجیب الله از ۱۹۸۶ - ۱۹۹۲ مدت ۶ سال

۳۴ - صبغت الله مجددی از ۱۹۹۲ - ۱۹۹۲ مدت ۲ ماه

۳۵ - برهان الدین ربانی از ۱۹۹۲ - ۱۹۹۶ مدت ۳ سال و ۹ ماه

۳۶ - ملا محمد عمر از ۱۹۹۶ - ۲۰۰۲ مدت ۵ سال

۳۷ - حامد کرزی از ۲۰۰۲ - ۲۰۱۴ مدت ۱۳ سال

۳۸ - محمد اشرف غنی از ۲۰۱۴ - ۲۰۲۱ مدت ۷ سال

۳۹ - ملا محمد حسن از ۲۰۲۱ - الی اکنون


دو شنبه 6 تير 1401برچسب:,

|


خالق غزنوی ✿◉●●•◦بیوگرافی ◦•●●◉✿
اسم : خالق
تخلص : غزنوی
تخلص قبلی : مهران
اهلیت : پشی دهکده سکوت
جنسیت : مرد
وظیفه : نظامی پوش
هدف زنده گی : نامعلوم
فریاد :
سکوت
ارزو :مرگ
کوله بار :غم
حس : غریبی و تنهائی
عیب : گوشه گیر
دوست همیشگی : تفنگچه دستی



بیوگرافی مختصر
متولد سال 1368 در قریه علیاد ولسوالی مالستان ولایت غزنی مباشم اولین الف با تعلیم وتربیه را در مساجد قریه و فراتر ان در مدارس دینی فراگرفتم و بلاخره پایم به سوی لیسه عالی مرادینه گشــوده شد و در سال 1387 دوره ای تعلیمـی را با موفقیت سپری و راهی دانشــــــگاه شدم در پایان همین سال به پوهنتــــــون دفاع ملی کشور شامل و بعد از چــــهار سال تحصــــیل از دیپار تمینت کامپیوتر فارغ و در صفوف رزمی پوشان کشــــور پیوستم در جریان سال های تعلیمی درست در سال 1384 همرای خانم سلطانی ازدواج و هم اکنون دارای چـــهار فرزند (دوپسر و دو ختر ) ثمره ازدواج مان میباشد و همین قسم در جریان اولین سالهای که قدم بسوی مکتب لیسه گذاشته بودم مزه تلخی مهاجرت را نیز چشیدم سرانجام مــوفق شــدم دوباره تعلیم و تحصیل ام را ادامه دهم

زنده گی نامه مکمل در پنجره زیر موجود








nazanin_delha@yahoo.com
نازترین عکسهای ایرانی

خالق

آذر 1402
مرداد 1402
آبان 1401
مرداد 1401
تير 1401
اسفند 1400
آذر 1400
مرداد 1400
تير 1400
ارديبهشت 1400
اسفند 1399
دی 1399
مهر 1399
خرداد 1399
آبان 1397
ارديبهشت 1397
آذر 1396
مرداد 1396
تير 1396
ارديبهشت 1396
اسفند 1395
دی 1395
مهر 1395
مرداد 1395
تير 1395
خرداد 1395
دی 1394
آذر 1394
مرداد 1394
تير 1394
اسفند 1393
تير 1392

دانشگاه کابل
نقاب غرور
نتایج کانکور سال ۱۴۰۱
معضل کوچی‌ها در مالستان
سر انجام مولوی مهدی
قتل شفیع دیوانه
جنگ ارزگان و مالستان
حاکمان افغانستان
جنگ بلخاب
شجره نامه پشی
سقوط مالستان
نتایج کانکور ۱۳۹۷-۱۳۹۸ مکاتب پشی
شهادت مبارگ
نتایج کانکور 1396-1397
پیام تبریک نیمه شعبان
مردم پشی در سوگ تو
جریان تقدیر از نخبه گان کانکور 1395-1396
مقاومت مردم پشی در مقابل لشکری عبدالرحمن :
تشیع جنازه شهدا میرزااولنگ
تصاویر نوسینده
نسل کشی در سایه اشرف غنی
اولین سالیاد فاجعه دوم اسد
اشتراگ کننده کانکور 1395-1396
معرفی محصلین برتر کانکور سال 1396 از میان مردم قهرمان پشی
خوشا انان که جانان می شناسند
احزاب و جنگ های داخلی در پشی
حزب وحدت اسلامی افغانستان
۹ حزب مشهور افغانستان؛ جریان‌هایی که بیش‌تر در زمان جهاد علیه شوروی شکل گرفته اند
نتایج امتحانات کانکور سال 1395-1396
برگهـــای از جلد دوم کتاب: (جنگـــهــای کابل سال ۱۳۷۱-۱۳۷۵ خورشیدی ) جنگ افشار
فاجعه افشار
بهار 1396 new year
یاد یار مهربان
چله چیست ؟؟؟
شهادت
افسانه
ماهی پیروزی خون بر شمشیر
ضرب المثل های هزاره گی
لحجه هزاره گی
قبائل هزاره ها
ابی میرزا
28 اسد روز ازادی واستقلا ملی چگونه رقم خورد ؟؟؟؟
گنبد بیگم
شهید قلب تاریخ
عید سعید فطر
معرفی چهره های سیاسی نظامی مردم پشی
بازی های بیاد ماندنی
گرگ های کشمیر
خاطرات از اسیران شیرداغ و ارزگان
برخورد امیرعبدالرحمن بامردم پشی


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دختری از دیار پشی و آدرس pashizeba.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





عشق بی سمر
پاور لینک
دلنوشته های من (خالق غزنوی)
غزنوی
رهگذر تنها
جاغوری یک
دایبرکه پشی مالستان
پایگاه اطلاع رسانی پشی
پشی قابجوی
شیرداغ
سرزمین شیرداغ
مسافر شب
تاریخ هزاره ها
وب سایت مردم مالستان
اموزش کمپیوتر مجازی
هزاره ها قتل عام و مهاجرت
افشار برگ از تاریخ ماست
قتل عام در افشار
ردپای عشق در جاده های پائیز
عاشقانه های من
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●تصاویر زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
خاطرات
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
خاطرات یک رهگذر
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
راز پنهان عشق
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
شاپرک مجاهر
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
شادخت هزاره
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
دختر هزاره
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
پسران ودختران هزارگی
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
هزاره پیوند
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
دانستنی ها
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
کد اهنگ برای وبلاگ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
وب سایت مردم مالستان
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
خبرگذاری بخدی
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
کلبه دلتنگی هایم
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
دل تنگی هایم
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
یک قطره باران تنها
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
عاشقانه هی فرانسوی
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
مالستان
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
علیاد خاطرات پایدار
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
باران غم در ساحل نگاهم
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
نقاب غبار الود خاطره ها
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
سکوت ساحل
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
حواله یوان به چین
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
خرید از علی اکسپرس
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
دزدگیر دوچرخه
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙
الوقلیون
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●لینک زیبا●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ˙

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی


















































































.: Weblog Themes By www.NazTarin.Com :.


--->